ΥΛΙΚΑ
1 ½ κιλό αρνίσιο μπούτι ξεκοκαλισμένο και κομμένο σε μερίδες
6πατάτες μέτριες
Κεφαλοτύρι
3 σκελίδες σκόρδο
Φρέσκο δυόσμο
1 λεμόνι
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρω το κρέας με αλάτι πιπέρι λεμόνι λίγο λάδι, το σκόρδο σε φετάκια, ρίγανη φύλλο δάφνης δυόσμο. Το αφήνω 2 ώρες στο ψυγείο. Στο τηγάνι ρίχνω λάδι σε σιγανή φωτιά και κάνω ένα πέρασμα τις πατάτες. Σε 6 λαδόκολλες μεγάλες βάζω πατάτες και κρέας σε μερίδες βάζω κεφαλοτύρι κ το τυλίγω. το ψήνω στο φούρνο στο πάνω κάτω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου