ΥΛΙΚΑ
600γρ κρ γαλακτος
Σοκολατα 600γραμμάρια
Μπισκοτα πτι μπερ
Ξυσμα πορτοκάλι
Καρύδια τριμένα
Γλυκο κουταλιου πορτοκάλι
2 κουτ.σουπας λικέρ ή κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μόλις αρχίσει να βράζει η κρέμα γάλακτος τη ρίχνω πάνω στη σοκολάτα 1 λ. σε φόρμα τη στρώνω με μεμβράνη τη βρέχω ελαφρά κ τη βάζω στη κατάψυξη. Ανακατεύω το μείγμα στο ψυγειο παγώνει. Κ το σερβίρω μετά από ένα τέταρτο
Βάζω το γλυκό πορτοκαλιου και το ξύσμα πορτοκαλιού ανακατεύω ρίχνω το καρύδι. Βάζω μια στρώση . μετά μια στρώση μπισκότα ή τα σπάω και το ρίχνω όλο μαζί. Ξανά βάζω τη δεύτερη στρώση. Μετά βάζω το γλυκό πορτοκάλι. Ρίχνω τη 3η στρώση σοκολάτας και μετά τελειώνω με μπισκότο. 1ώρα κ ένα τέταρτο στο ψυγείο και είναι έτοιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου