ΥΛΙΚΑ
(για 8 άτομα)
*1 ½ -2 κιλά χοιρινό σε κομματάκια
*1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
*1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
*2 σκελίδες σκόρδο
*1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
*1 κύβο ζωμό βοδινού διαλ/νο σε 1 ποτ. Κρασιού νερό
* λάδι για το σωτάρισμα
*αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
*250γρ. τυρί κίτρινο κομμένο σε κύβους ( εγώ βάζω γκούντα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
*σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Προσθέτετε το κρέας. Μολις ροδίσει βάζετε τη πιπεριά.
*Προσθέτετε το κρασί, το ζωμό βοδινού, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι, λίγο νερό το αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
* όταν το κρέας είναι έτοιμο, προσθέτετε το τυρί και το ανακατεύετε ελαφρά.
*Σερβίρετε.. με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι.
-------------------------------------------------------------------------
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου