ΥΛΙΚΑ
Ανθότυρο 500γρ
Φέτα 500γρ
1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
750μλ φρέσκο γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
5 αυγά
1 ποτήρι λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω τα αυγά με το γιαούρτι ρίχνω και το γάλα και το λαδι
Τα τυριά τα ανακατεύω χωριστά
Στρώνω 2 φύλλα κάτω αφήνω αρκετό φύλλο περιθώριο στο πλάι ρίχνω το μίγμα και το τυρί
Τη κόβω περιχύνω ότι έχει μείνει απ το μείγμα Ψήσιμο 1ωρα
ΣΑΛΑΤΑ
Λαχανο,λαχανο κοκκινο,΄πιπερια,μπροκολο,κουνουπιδι σε λεκανι με ξυδι το μπροκολο, καροτο τριμμενο, ξινομηλο τριμμενο,
Σος:γιαουρτι,1κουτ μαγιονεζα,1κουτ μουσταρδα, σταγονες ξυδι,αλάτι
Άλλη σαλατα:
σε πρασινα λαχανικα
Σος: λαδι,αλάτι,ζάχαρη ή μέλι, ξύδι μπαλσάμικο, ρόδια,τα χτυπάμε στο μουλτι,
βάζω καρύδι, σταφίδα (δέκα λεπτά μέσα σε ξύδι μπαλσάμικο)
-----------------------------------------------------------------------
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου